Conny

Conny

Loper, diagnose MS sinds 2008

Ik zal mij even voorstellen ik ben Conny de Jong uit Gorinchem. Geboren in Giessenburg op 26 november 1967 dus bijna 50 jaar.

Ik woon samen met mijn konijn Blue eye en poes Jolly in het centrum van het leuke vestingstadje Gorinchem. Samen met mijn neef heb ik een bedrijf in Giessenburg genaamd DEJONG total av-solutions. Wij verzorgen alle techniek zoals Projectie, geluid en licht bij product presentaties, congressen , bedrijfsfeesten etc. Als hobby heb ik vanaf mijn negende gedanst jazz ballet, klassiek ballet, moderne dans en tapdance en ook les gegeven. Op mijn 18 e heb ik een zware rugoperatie gehad omdat ik een scolise ( zijdelingse kromming van de rug) had van 48 graden. welke door metalen stangen rechter is getrokken en is gefixeerd. 5 jaar na de operatie kreeg ik allerlei vreemde klachten en pijn. De stangen zijn er toen ook weer uit gehaald maar de pijn en klachten gingen er niet mee weg.

Na vele omzwervingen is er in 2008 Multiple Sclerose geconstateerd. Ik ben toen gestopt met het geven van Tapdance en streetdance lessen, maar probeerde zelf nog zoveel mogelijk lessen te volgen. Na 6 jaar diagnose MS lukte het dansen niet meer en ben ik pilates en yoga lessen gaan volgen bij Fynes fitness.

Op een dag kwam er een tweet bij mij binnen van MS missie Peru. Omdat Peru en de Machu Picchu ook op mijn bucket list staat ging ik verder lezen over de missie en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd . Muk stuurde een mail terug en zo kwam het eerste contact met het team gepassioneerde mensen met MS die de Missie willen volbrengen en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor MS onderzoek . Omdat ik het zeker wil volbrengen ben ik nog harder gaan trainen door afstanden te wandelen en meer lessen te volgen. Louise Fynes van Fynes Fitness heeft na het horen van mijn doel aangeboden om mij te begeleiden zodat ik straks in September 2018 de MS missie Peru kan volbrengen. De Inca route naar Machu Picchu in Peru lopen en zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek “Herstel van Myeline” door MS centrum Noord Nederland. Wil je ook dat er meer onderzoek naar MS wordt gedaan doneer dan door geld over te maken naar NL61INGB 000 79 25 471 onder vermelding van “Maak MS missie mogelijk”. Alvast dank daarvoor.


Terug naar team